lauantai 13. kesäkuuta 2015

Herkuttelijan New York







Herkkujen osalta päällimmäisenä mieleen tulee Central Parkin lähettyviltä löytyvä The Plaza Food Hall. Hulppea halli oli perustettu vuonna 2010 ja se oli saanut ideansa eurooppalaisista ruokahalleista, joissa paikalliset ja turistit pystyivät viettämään aikaa tavaten toisiaan ja ruokaillen fiinisti. Halli sisälsi useita pieniä kahviloita, ravintoloita, viinienmaistelupaikkoja sekä paikallisten tuotteiden myyntipisteitä. Eurooppalaisista tuotteista ensimmäisenä vastaan tulivat ranskalaiset voisarvet eri täytteillä, kauniit leivokset monin eri värein koristeltuina sekä ranskalaiset viinit ja shampanjat. Suolasten herkkujen osalta tarjolla olisi ollut lohta, kaviaaria ja tonnikalaa - edelleen herahtaa vesi kielelle!




Times Squarelta löysimme toisen herkkupuodin - M & M -kaupan. Vaatteiden, koriste-esineiden, pehmolelujen ja muun pikkusälän joukosta ostoskassiin päätyi kolme muovista ostoskassia. Nyt on isällänikin varsin tyylikäs kauppakassi ja minulla kaksi töihin soveltuvaa tavarankuljetuspussukkaa. Karkkia puolestaan ei tullut ostettua, sillä makeiset olivat yhdysvalloissa erittäin tyyriitä verrattuna suomalaisten kauppojen hintatasoon.



Suklaaostoksilta en puolestaan voinut välttyä löydettyäni Lindtin suklaapuodin. Sieltä löytyi uusia makuja vaikka kuinka paljon, joten pikkusiskoni sai tuliaiseksi arviolta 20 erilaista Lindt-suklaapalloa. Hintaa näille ostoksille tuli noin dollarin per suklaapallo. Kallista.



Lisää herkkuja löytyi kokonaisen karkkikaupan verran Fulton Streetiltä It's Sugar -liikkeestä. Hintataso herkkuliikkeessä oli kohtuullinen, mutta pakkauskoot aivan liian suuria meidän matkalaukuille. Lapsille tämä liike olisi varmasti ollut aivan täydellinen unelmien täyttymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti