perjantai 1. elokuuta 2014

Kolmas päivä Andorrassa



Andorran kolmantena päivänä vettä satoi kaatamalla aamusta lähtien, joten suunnitellut patikoinnit sai unohtaa. Sen sijaan sateen tauottua juoksimme autoon ja menimme päiväksi Andorra la Vellan ostosparatiisiin. Ostoskoriin päätyi tuoksuja ja koruja. Elektroniikkaliikkeissä kävimme myös testailemassa teleobjektiivin jatketta. Harmillisesti sopivaa ei kuitenkaan löytynyt, koska objektiivimme ottamien kuvien laatu laski erittäin heikoksi jatkeen vuoksi. Nyt jälkikäteen ajatellen meidän olisi kannattanut etsiä vain pidempi putki, mutta emmehän me sitä silloin hoksanneet. Pitkät putket kun ovat niin kalliita, että aloimme säästää. :D






Illalla sateen loputtua aurinko pilkisteli vuorten takaa. Kävimme katsomassa auringonlaskua kehutulta Les Escaldesin kirkolta, emmekä yllätykseksemme olleet ainoat. Paikalle oli nimittäin tullut paikallisin kilvin varustettuja autoja pariskuntineen, joten siellä me istuimme paraatipaikalla muiden seassa katsomassa vuorten taakse katoavaa ja taivaan punaiseksi värjäävää aurinkoa.



Kotiinpäin lähtiessämme pysähdyimme vielä yhdelle levähdyspaikalle katsomaan maisemia. Kuu valaisia taivasta ja katuvalot tuikkivat kultaisina pimeyden keskeltä. "Aww", sanoisi pikkusiskoni! Vinkkinä muuten voimme kertoa, että Andorrassa oli tosi hyvin merkitty maan suosittelemat levähdys- ja näköalapaikat, joten maisemakuvien ottaminen oli maassa erittäin helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti