maanantai 25. helmikuuta 2013

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset




Viikonlopun saldo on melkoisen hyvä: yökyläily lapsuudenkodissa, shoppailua pikkusysterin kanssa, saunomista, uimista, juoksulenkki, hiihtämistä, Antonilla yksi valmis harkkatyö (enää kaksi jäljellä koskaan ikinä!), yksi katsottu leffa, neljä nähtyä poroa, yksi suloistakin suloisempi valkoinen porovauva, iloisia ilmeitä poron vetämässä kelkassa ja kaksi nami-nami Pannukakkutalon pannukakkua. Tämä oli hyvä viikonloppu!


perjantai 15. helmikuuta 2013

Two weeks to go


(Kuva täältä.)

Uskomatonta, mutta totta: hiihtolomaamme on enää kaksi kokonaista viikkoa. Se myös tarkoittaa, että joululomasta on kulunut jo seitsemän viikkoa. Sinä aikana puolestaan olen saanut aikaan ehkä juurikin seitsemän postausta, vai edes senkään vertaa? Viime aikoina on nimittäin tuntunut, ettei aika oikein riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä. Töitä sen sijaan olen ehtinyt tehdä vaikka millä mitalla.



(Kuva täältä.)

Tänä vuonna hiihtolomamme poikkeaa paljon edellisvuosista, sillä lähdemme lauantaina ajelemaan kohti Porvoota ja sukuloituamme riittävästi lennämme Lontooseen. Aiemmat visiittimme Lontoossa ovat olleet hyvin nopeita, joten tällä kertaa tarkoituksenamme on kierrellä kaupunkia ja sen kuuluisimpia paikkoja rauhassa. Tavoitteena olisi muun muassa käydä British Museumissa sekä kaupungin korkeimmassa pilvenpiirtäjässä reilun 300 metrin korkeudessa.

Tänä viikonloppuna puolestaan istun marsu sylissä ja katson sen viiksien heiluntaa.

maanantai 4. helmikuuta 2013

Söpö salaattisuu



Voiko olla suloisempaa kuin rusettimarsu, joka näyttää maaoravalta?