keskiviikko 21. elokuuta 2013

Diva pistää parastaan



Diva reilut 5 kuukautta osallistui elämänsä toisen kerran Match Show:hun tänään. Omistajia jännitti kovasti, mutta Diva se vain porhalsi menemään. Edelliskerran kävelypelleilyjä ei tällä kertaa nähty lainkaan, vaan neiti tassutteli kiltisti sivulla koko matkan. Pöydällä Diva puolestaan vähän vikuroi, koska sen mielestä hampaita on ronkittu jo parin kuukauden aikana ihan liikaa. Tottahan se on, että alakulmurit ovat olleet viime aikoina vähän kipeät.

Pöydältä päästyämme Diva jälleen oli oma itsensä ja esiintyi niin mallikkaasti. Pöydällä vikuroinnin vuoksi Diva kuitenkin sijoitettiin sinisten joukkoon. Kaikkien pentujen arviointejen jälkeen sinisten pentujen kööri kokoontui kehään. Meitä oli reilut 15, mikä on paljon pikkuisia koiria. Kolmessa erässä pennut sitten kiersivät jälleen kehää ja tuomari tiputti joka erästä osan pois. Meillä oli Divan kanssa aikaa katsoa muiden tippumista, koska esiintymisvuoromme oli vasta viimeisessä erässä.



Meidän erämme päästyä kehään Diva aloitti varmasti. Se seisoi käskystä, eikä lainkaan vikuroinut, vaikka muut koirat haukkuivat ympärillä. Kävelytkin Diva hoiti kunnialla ja vuoronperään ympäriltämme tippui koiria jatkosta. Diva se vain sinnitteli, kunnes jäljellä oli enää neljä kilpailijaa. Tässä vaiheessa omistajakin tajusi, että osallistuminen kannatti ja lopulta meille napsahti kolmas sija. Antonkin oli niin ihmeissään, ettei ensin hoksannut edes tulla kuvaamaan tuoretta pronssi-mitalistia. :D



Tällä tavalla se Diva sitten poseerasi useammallekin kameralla, eikä edes juuri alkanut vesisade haitannut lainkaan. Kuvasta harmillisesti puuttuu Divan pokaali, mutta ruusuke sentään on mahtunut kuvaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti