tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lumpparin ja Divan kesätervehdys




Koiramaisilla terveisillä liikutaan, kun kaksi huliviliä päättivät lyödä karvapäänsä yhteen. Kesä on ollut meille mukavaa aikaa, koska olemme saaneet olla ulkona lämpimässä ja leikkiä nurmella. Jahtausleikit ovat meidän ehdoton ykköshitti. Omistajiemme mukaan meidän molempien nopeus ja ketteryys ovat kehittyneet kesän aikana.




Kesän aikana Diva on myös saanut kaivaa kuoppaansa ja Lumppari metsästää hyttysiä kieli pitkällä. Kuoppabisnekset tosin alkavat käydä jo omistajiemme hermoille ja sen vuoksi Diva on välillä arestissa mökissä. Lumppari puolestaan on jo niin viisas, että osaa välttää arestit.



Viime viikolla Diva kävi lisäksi ensi kertaa kokeilemassa Match Show:ssa esiintymistä. Punainen nauha tuli, mutta sijoitusta pienissä pennuissa ei tällä kertaa irronnut. Omistajani kertoi minun laukkoneen toisella kertaa kehässä aivan liian lujaa, mutta teille voin kertoa edessäni olleen niin komean koiran, että yritin vain päästä tutustumaan siihen. 



Vielä tähän loppuun haluamme lähettää haukahdukset kasvattajillemme. Täällä pohjoisessa menee hyvin ja tulemme juttuun keskenämme erinomaisesti. Toki Lumppari välillä vähän joutuu pienempäänsä komentamaan, mutta se on se isosiskojen tehtävä.

<3 Lumppari ja Diva  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti