sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lämpöä syksyyn



Sähköpostiin on jälleen tipahdellut päivittäin eri matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden tarjouksia. Rantaloma kuulostaisi kyllä nyt näiden syyssateiden keskellä enemmän kuin kiehtovalta. Asiaahan ei tietenkään parantanut se, että Antonin veljellä oli suurtakin suurempi huoli - mennäkö sukeltamaan Filippiineille vai Thaimaaseen. On siinä huolta kerrakseen yhdelle miehelle. ;)





Tuoreimmassa Mondossa oli myös mielenkiintoinen vinkki extreme-uima-altaasta. Devil's pool:ksi nimetty uima-allas sijaitsee nimittäin Vktorianputousten yläreunalla ja siinä uiminen on mahdollista kuivakauden aikana. Nopeimmat siis vielä ehtivät kokeilemaan tätä jännittävää uimapaikkaa. Voittaa varmasti jännityksen määrässä suomalaisten mökkilaiturit.



Matkustuskohteena Afrikka on alkanut viimeaikoina kiehtoa meitä molempia yhä enemmän. Travel expo -messuilla kiinnostuksemme Afrikkaa kohtaan vain kasvoi, sillä siellä olisi niin paljon kaikkea uutta, mitä emme ole koskaan edes osanneet unelmoida näkevämme. Uskaltaisimmekohan buukata lennot esimerkiksi Keniaan tai Sambiaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti