keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kevätpäivä tilaihmeessä




Vapaapäivä keskellä viikkoa, luksusta. Viimeksi tällaista on tapahtunut yli puoli vuotta sitten! Sen kunniaksi otimme Lumpparin kanssa suunnaksi merenrannan, jatkoimme sitä pitkin Ainolanpuistoon ja edelleen joenrantaan. Takaisin tulimme joen toista puolta.



Aamulenkin jälkeen söin aamiaisen ja lueskelin uutisia tietokoneelta. Kävin myös jo aloittelemassa tätä blogipostausta ensimmäisten kuvien osalta. Pakko muuten todeta tähän väliin, että on harvinaisen suora ja vino kuva yhtäaikaa! :D



Aamiaisen laskeuduttua käynnistin Wii Fit+:n. Tunnin treeni teki eedvarttia eilisen salitreenin jälkeen. Useimmiten teen Fit+:lla pääosin jooga- ja lihasliikkeitä. Ne ovat oikein tehtyinä erittäin tehokkaita. Olen myös saanut jo auki suurimpaan osaan workouteista 30 Reps -osion, jolloin saan tehdä liikettä 30 liikkeen sarjoissa.



Wii Fit+ -treenin jälkeen vein pyykkiä pesuun. Pyykkikassina meillä toimii edelleen Ullaredistä (kerron siitä myöhemmin, kunhan sinne asti päästään Global InterRail-postauksissa) ostettu limenvihreä kassi. Samanlaisia on ollut myynnissä myös Stockmannilla, tosin kolminkertaisella hinnalla.



Pyykkien viemisen jälkeen aloin jo valmistautua iltapäivän palaveriin. Vapaapäivälle sattui sopivasti tulemaan palaveripyyntö, joten siitä aidosti riemastuneena valikoin kiireen vilkkaa päälleni mustat suorat housut ja valkoisen paidan. Simppeliä ja helppoa.



Kotiin tultuani näin pitkästä aikaa naapuriamme. Siinä menikin tunti rattoisasti pihalla ja käytävässä seistessä. Saimme myös seurailla, kuinka parkkipirkko kävi sakottamassa pihallemme väärin pysäköidyt autot. Haha, mitä parkkeerasivat jonkun toisen vuokraamaan parkkiruutuun.




Antonin tultua kotiin käytimme vielä Lumpparia ulkona, ja kokkasimme ruokaa. Ruokailun jälkeen loppupäivä sujui näppärästi kaupoissa käydessä. Pikkuserkkuni ylioppilasjuhlia varten olemme jo hyvissä ajoin etsineet väreiltään yhtenevät puvut ja nyt puuttui enää kravaatti. Minun kiiltelevä hopea pukuni tuntui huutavan Antonille kimmeltävää kravaattia. Se onneksi löytyi pienten etsiskelyjen jälkeen, ja pääsimme takaisin kotiin.

Sellaista siis täällä tänään. Huomenna jälleen ihanan tavallinen työpäivä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti