sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sisustushaasteen viikko 1



Kotimme on perusväreiltään hyvin yksinkertainen: valkoista, harmaata, mustaa ja ripaus ruskeaa. Korosteena olemme käyttäneet pinkkiä ja kylpyhuoneen puolella vihreää. Mutta mikä on sitten se kaikista rakkain väri? Pakko myöntää, että valkoinenhan se on, sillä ilman valkoista asuntomme ei olisi lainkaan meidän näköisemme. Toisaalta rakastan edelleen myös pähkinäparkettimme monisävyisyyttä. Se on vain niin ihana!



Valkoinen ei kuitenkaan yksin ole riittävä sisustusväri, vaan haluamme tuoda kotiimme myös kontrasteja. Siksi meillä on myös paljon mustan ja harmaan sävyjä. Erityisesti tykkään eteisemme tumman harmaasta seinästä.



Sisustuksen osalta rakkaita esineitä on monta, mutta ehkä kaikista tärkein on pikkusiskoni 3-vuotiaana tekemä filmarullapurkkikoira. Sillä on enemmänkin tunnearvoa kuin muuta arvoa, sillä palvon pikkusiskoani kuin jumalaista olentoa. ;P



Kylpyhuoneessamme puolestaan olemme siirtyneet käyttämään vain ja ainoastaan Methodin nestesaippuaa. Rakastan sen tuoksua, pullon muotoilua ja erityisesti sen myrkyttömyyttä. Pikkuhiljaa olemme pääsemässäkin tavoitteeseen, jolloin meillä käytettävät pesuaineet ovat kaikki myrkyttömiä. Eettinen luksus on todellakin luksusta!

Ja sitten se vaikein kuvattava, lipasto. Huomasin juuri, ettei meillä ole lipastoa. Jätetään se siis väliin. :D

2 kommenttia:

  1. Mä vaan niin tykkään teidän kodista, aij että !! :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans. Kahden vuoden jälkeen emme ole edes löytäneet mitään muutettavaa. Kerralla onnistuttiin. :)

    VastaaPoista