tiistai 29. marraskuuta 2011

Siivoustiistai



Kymmenen viikon työputki katkesi onneksi tänään, joten sain aikaa suorittaa suursiivouksen. Ensin kaikki tavarat omille paikoilleen, sitten kaiveltiin kaapista siivousliina ja Methodin tuotteet. Aloitin urakkani keittiöstä, jossa Methodin yleispuhdistusaineella on eniten käyttöä. Olen tykännyt valtavasti verigreipin tuoksuisesta myrkyttömästä pesuaineesta. Se vain tuoksuu niin hyvälle!

Siivoustouhut jatkuivat keittiöstä olkkarin kautta kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneessa olen viikkosiivousten yhteydessä käyttänyt eukalyptus-mintun tuoksuista Methodin kylpyhuoneen puhdistusainetta. Sillä on lähtenyt pahimmatkin tahrat ja erityisesti olen ollut tyytyväinen aineen tehoon suihkukaapin ovissa. Ovet ovat nimittäin kaakeleiden ohella yksi kylpyhuoneen helpoimmin likaantuvista pinnoista.



Kylpyhuoneen jälkeen ei ollutkaan enää kovin paljoa huhkittavaa, joten viimeistelin viikkosiivouksen makuu- ja työhuoneissa sekä sytytin kynttilät. Nyt onkin ihana katsella puhdasta kotia ja nauttia verigreipin tuoksusta. Illalla Anton vie matot ulos tuulettumaan ja minä pääsen viimeistelemään lattiapinnat mopilla. Lattianpesuaineeksi valikoituu tällä kertaa Maison bellen appelsiini-laventeli -yleispuhdistusaine. Parketille toki on ostettu myös omat pesuaineet, mutta välillä tykkään käyttää myös muita tuotteita.

Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti