tiistai 17. toukokuuta 2011

Maailman huonoin otsikko


Tänään ei runosuoni syki lainkaan, eikä otsikkoakaan millään meinaa keksiä. Kaikkien muiden huonojen otsikoiden joukkoon saapuu nyt siis maailman huonoin otsikko. Haha.



Onneksi edellinen asuntomme pelastaa tämänkin postauksen. Asunnon tyhjennyksen aikana nimittäin löysin kymmeniä Aalto tuikkuja. Osa tuikuista siirtyi pikkusiskolleni, osa äidilleni ja osa tuli tänne uuden kodin keittiöön. Tuikkujen käyttöfunktio on vielä auki, mutta ainakin tuikkuina ne toimivat hyvin. Kivanvärisinä ne tuovat myös ilmettä keittiön pöydälle, joten olkoon hetken siinä.



Aalto tuikkujen esittelyn yhteydessä pääsenkin esittelemään myös keittiön pöydälle hankitut akaasiapuiset tarjoiluastioiden aluset. Alkuperäinen idea oli käyttää alusia tarjoiluastioiden alusina muun muassa kahvitteluhetkinä, mutta ne olivatkin niin kivat, että päätin jättää ne sisustuselementeiksi ja täydentää koristusta Aalto tuikuilla. Bonsaipuummekin on saanut jo sisustuselementin roolin, sillä sehän kuoli jo ajat sitten. Runko on kuitenkin kivan käkkyrä ja sopii väriltäänkin hyvin asuntoomme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti