maanantai 21. helmikuuta 2011

Makuuhuone


Makuuhuoneemme valmistui remontissa ensimmäisenä, mutta alkuperäinen punainen seinä muutti kuitenkin värinsä melko pian muiden huoneiden valmistumisen jälkeen. Värin vaihtumisen jälkeen makuuhuone tuntuu vihdoin kuuluvan tähän asuntoon, kun aiemmin se tuntui menneen vuosikymmenen tuotokselta.



Pituudeltaan makuuhuoneemme on noin 3,6 metriä ja leveydeltään 2,6 metriä, jolloin neliömääräksi tulee 9,36. Huoneen jokainen neliö on tehokkaasti käytettävissä, eikä sinne ole jäänyt hukkatilaa. Vaatekaappeja huoneeseen haluttiin mahdollisimman paljon, joten 2,6 metriä leveä seinä on kokonaan peitetty vaatekaapistolla. Liukuovellisuus on kyllä ehdottomasti paras ratkaisu, sillä kaapit saa kunnolla auki, eikä erillinen ovi täytä tilaa!



Liukuovien eteen asetimme mustan nukkamaton sekä Lumpparin sängyn. Oikeastaan makuuhuoneemme ei muuta mattoa kaipaakaan, koska sänky täyttää tilan varsin tehokkaasti.



Parisänky sijoittui luonnollisesti huoneen keskelle. Huoneessa itsessään ei ole mitään liukuovikaapistoa erikoisempaa, joten halusimme korostaa huoneen tärkeintä huonekalua kahdeksalla led-spotilla. Lukuvalot toimivatkin erittäin hyvn ja ne täydentävät asuntomme uniikkien ratkaisuiden listaa.



Eteisen ja makuuhuoneen välille asensimme jo moneen kertaan esitellyn taiteoven. Se on edelleenkin toimiva ratkaisu, tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti