maanantai 17. tammikuuta 2011

Makeannälän kesyttäjä


(Kuvalähde: http://www.vastavalo.fi/juustokakku-kakku-juustokakku-231247.html)

Valmistumisjuhlat lähestyvät ja mua jo jännittää. En tiedä, jännittääkö valmistuminen, valmistumisen jälkeinen elämä, valmistujaisjuhlat vai kenties lomamatka, mutta jännittää ja kovasti. Juhlien järjestäminen on yksi lempipuuhiani ja etenkin erilaisten herkkujen leipominen. Yleisenä suosikkina perhepiirimme juhlissa on tarjottu pikkusiskoni leipomaa juustokakkua. Se on ollut milloin suklaajuustokakkua, vadelmajuustokakkua, aprikoosijuustokakkua, mangojuustokakkua ja milloin lakkajuustokakkua, mutta aina on ollut juustokakkua. Niin myös tällä kertaa. Tosin makua en vielä tiedä, se on aina ylläri.



Minun spesiaalini ovat puolestaan suussasulavan suklaisat suklaa browniet. Perinteitä kunnioittaen teen niitä tälläkin kertaa. Harjoituksen ja makeannälän vuoksi päätin tehdä ensimmäisen erän jo tänään neljä päivää ennen juhlia. Ostin tarvikkeet ja tulin remonttikohteeksi ristitylle asunnollemme. Särin munat ja lisäsin sokerin. Sitten hoksasin, ettei remonttikohteella oli minkäänlaista vatkainta. Siispä munasokeriseos jääkaappiin ja kaupunkiin etsimään sopivaa sähkövatkainta. Juuri tällaisissa tilanteissa osaan arvostaa asuntomme sijaintia, sillä keskustaan on puolen minuutin kävelymatka!


(Kuvalähde: http://www.e-kodinkoneet.fi/tuotteet/pienkoneet/
tehosekoittimet_sahkovat/electrolux/ehm4200)

Kaupasta löytyikin juuri sopiva sähkövatkain. Panostamme täällä remonttikohteella työvälineiden ja kodinkoneiden laadun lisäksi kompaktiin ulkoasuun ja sen vuoksi sähkövatkainvalinta kohdistui Electroluxin EHM4200 -vatkaimeen. Kotiintullessa vatkain pääsikin heti töihin ja voi kuinka se on hiljainen ja silti niin tehokas! Oikein ilo leipoa tällaisen apurin kanssa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti