sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Pienin askelin kohti valmista



Tilasimme tänään kuusi kappaletta keittiön tuoleja. Jipii. Ne saapuvat jo tiistaina. Jee!! Pöytä ostetaan keskiviikkona, kun on Yllätyspäivien -30 % tarjouskuponki. Pöytäkin tulee viidessä päivässä tilauksesta eli jo ensi viikolla. Askostakin toki löydettiin sopiva korkeakiiltovalkoinen pöytä, mutta sen toimitukseen olisi mennyt 8 viikkoa, joten päädyimme hankkimaan pöydän Kodin Ykkösestä. Parempi niin, sillä viikon päästä voimme asetella jo ruuat ja ostamamme puualustat ruokapöydälle. :)



Remonttihommissa olimmekin viikonlopun aikana melko saamattomia. Lauantaina ei tehty juuri mitään ja tänäänkin asennettiin vain parvekkeen oven kulmalistat. Saamattomuudestamme harmistuneena kävimme kuitenkin selvittämässä parvekkeen oven sisäpuolen pinnoitteen mysteerin. Useista vaihtoehdoista pinnoitteeksi valikoitui tehdasmaalattu, valkoinen levy. Levy leikataan rautakaupassa mittojen mukaan ja se liimataan kiinni parvekkeen oveen. Huomenna haemme levyn ja asennamme sen paikoilleen. Samalla voimme kiinnittää myös uuden oven kahvan paikoilleen.



Ensi viikolla alkaa myös kauan odotettu piharemontti. Piha kaivetaan 2 metriä syvästi ylös ja tilalle tuodaan uudet hiekat ja sorat. Samalla poistetaan vanhat roskapöntöt, rumat portit, raijataan vanha aita kaatopaikalle ja siirretään roskisalue eri paikkaan. Roskisten osalta ehdottomasti parasta on se, että vanhat säiliöt korvataan maahan asennetuilla molokeilla ja vanhat portit korvataan kauko-ohjattavilla versioilla. Piharemontin pitäisi olla valmiina viikolla 42. Jännittyneenä odotammekin, miltä remontti näyttää. Ensimmäinen näkyvä muutos on se, että pikkuportin viereen on tullut kymmenkunta roskista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti