torstai 13. toukokuuta 2010

Hanaa, kynnystä ja koteloita




Kuluneen alkuviikon aikana remonttimiehet olivat asentaneet kauan odotetun kylpyhuoneen kynnyksen paikoilleen. Mielestämme kynnys on todella hieno, vaikka onkin tammen värinen. Yllätykseksemme pähkinä-kynnyksiä ei ollut olemassa, joten tyydyimme vastaanottamaan remonttifirman hankkiman tammi-kynnyksen. Kylpyhuoneeseen oli myös lisätty uudet ovilistat.




Kynnyksen lisäksi remonttimiehet olivat myös koteloineet katkaistut patteriputket sekä pyykkituvasta tulevat viemäriputket. Kotelot on tehty hienosti ja perjantaina ne saavat pintaansa maalia. Pitääkin selvittää, millä maalilla ja millaisella telalla remonttifirma on suunnitellut maalaavansa. Edellytyksenä nimittäin on himmeä maali ja lyhytkarvainen tela.



Koteloiden jälkeen remontti oli jatkunut keittiössämme, jonne oli asennettu hana. Tänään pääsemmekin itse kytkemään astianpesukoneen sekä asentamaan loput etulevyt paikoilleen. Tällä hetkellä keittiö on paria etulevyä, sähkötöitä ja jääkaappipakastimen asennusta vaille valmis. Sähkömiehemme tuleekin ensi viikolla töihin, joten saamme lamput kattoon ja keittiön valmiiksi. Lamput saimme vihdoin reilun kuukauden odotuksen jälkeen toisesta kaupasta. Ensimmäinen kauppa, joka tilasi lamput, ei koskaan ilmoittanut lamppujen saapumisesta. Lieneekö koskaan edes tilannut niitä. ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti