keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Lattian laatoitus




Lomamme aikana työmiehet olivat ahertaneet kylpyhuoneemme lattian kanssa. He olivat vesieristäneet lattian ja kaakeloineet sen. Lopputulos on erittäin tyylikäs. Musta lattiakaakeli oli erinomainen valinta.



Keittiösuunnittelijaltamme saimme myös havainnollistavan kuvan kylpyhuoneen kalusteiden sijoittelusta. Kuvaa tarvitsemmekin ensi viikolla, kun työmiehet aloittavat vesiputkien vetämisen sekä kalusteiden asennuksen. Valitettavasti kuvassa olevat kaakelit eivät vastaa meidän kaakeleitamme, eikä kalusteiden ulkonäkö meidän kalusteitamme, mutta kuvan tarkoituksena onkin ilmaista kalusteiden sijoittelu.



Putkiremontti oli edistynyt myös käytävässä. Vanhat, kellastuneet ja osittain rikkinäiset Haltex-kattolevyt oli otettu kokonaan pois. Emme vielä tiedä, mitä niiden tilalle on tulossa, mutta äänieristyksen vuoksi kattoihin todennäköisesti asennetaan uudet Haltex-levyt.



Keittiön osalta pystyviemäri on asennettu valmiiksi. Keittiöön tulee enää vain vesiputket ja kalusteet. Kalusteet saapuvat viikolla 15 ja remonttifirma asentaa viemärin sekä hanan viikolla 16. Siihen mennessä meillä pitääkin olla seinät ja katto valmiina. Kiirettä ei ole vielä, mutta työsarkaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti