tiistai 26. tammikuuta 2010

Sieviä putkia kylpyhuoneessa



Tänään kävin nopeasti pyörähtämässä remonttipaikalla tarkastaakseni kylpyhuoneen kattoon tulevien putkien tilanteen. Putkimies oli vetänyt tosi siististi putken seinän viertä pitkin. Hyvin mahtuvat lamputkin vielä keskelle kattoa. Remonttipaikkamme tuntui olevan melkoinen kohtaamispaikka, koska minun siellä oleskellessani asunnossamme kävi viisi eri remonttimiestä juttelemassa ja yksi henkilö siivoamassa eteisemme. Hyvä on palvelu remonttipaikalla, kun osa toimittaa seuraneitin virkaa ja viimeinen käy siivoamassa jäljet. :D



Menneellä viikolla olen remonttimiesten kanssa juttelun lisäksi tasoittanut seiniä ja vessan oviaukkoa. Pitkä seinä on vihdoin tasoitettu lähes kokonaan. Pieni pätkä jäi vielä tasoittamatta, koska pituuteni loppui kesken ja jääkaappi tuli eteen. Keittiön purkamisen jälkeen tasoitan seinän loppuun, koska silloin myös jääkaappi on siirtynyt uuden omistajansa hoiviin. Olohuoneen toinen, 4 metriä pitkä seinä puolestaan on katon rajaa lukuunottamatta täysin valmis. Antonille onkin hommaa, kun hän aloittaa seinien hiomisen epäkeskohiomakoneella. Sopimuksemme mukaan minulla ei ole enää yhtään seinää hiottavana, koska tasoitan kaikki loput asuntomme seinät.



Kaiken remontoinnin keskellä olen myös kerennyt ihastua ja rakastua. Kärsin myös kovasta kuumeesta - nimittäin koirakuumeesta. Kuumeen tila on ollut stabiili hetken, mutta eihän koirahullu koskaan hulluudestaan pääse eroon. Kertaalleen fantastisesti menestyneen näyttelykoiran omistaneena en kuitenkaan osta koiraakaan ilman taustatutkimusta. Rotuvalinta on jo pitkään ollut selvillä, mutta nyt olen päässyt selville myös rodun tilanteesta sekä eri sukuhaarojen terveydestä ja menestyksestä näyttelyissä. Ehkäpä meillä jo vuoden sisällä kipittelisi tällainen karvatassu. Kuvassa on pikkusiskoni kaverin bichoni Stella, jonka kanssa sovimme, ettei ryppyvoide sovi 1-vuotiaalle, vaikka se haisisi kuinka hyvälle tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti