sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Viimeisiä silauksia pohjustukselle


Viikonlopun aikana olemme käsitelleet seinäpinnat viimeisen kerran ja pohjamaalanneet lähes kaikki seinät. Ensi viikon aikana maalaamme seinät pariin kertaan ja käymme etsimässä sopivaa vaihtoehtoa parvekkeen oveksi. Jouluvalojen etsiminen on myös ohjelmassa, koska saimme viime viikolla parvekkeelle pistorasiat.



Vakituisessa kodissamme löysimme viikonloppuna myös lopullisen sijoituspaikan aiemmin hankkimalleni Iittalan teräsvadille. Vati on aiemmin toiminut kynttiläalustana, mutta nyt se vaihtoi paikkaa hedelmäkulhoksi. Idean sain selatessani aikakauslehteä, jossa esiteltiin erilaisten huoneiden sisutusta. Mielestäni vati sopii erinomaisesti uuteen käyttötarkoitukseensa.



Joulun odotuksen kunniaksi ostimme tänä vuonna erilaisen joulukalenterin. Useana vuonna olemme ostaneet perinteisen suklaakalenterin, mutta tänä vuonna ostimme postikortin kokoisen kuvakalenterin. Raija Nokkalan kuvittama kalenteri "Piirileikki" on mielestäni aivan valloittava. Pidän kortin jouluisesta ilmeestä ja söpöstä porosta. Ensimmäisten kuuden luukun takana on ollut Nokkalan piirtämiä tonttuja, enkeleitä ja lapsosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti