lauantai 7. marraskuuta 2009

Hei hei punainen ja beige, tervetuloa valkoinen



Eilen siivosimme isomman makuuhuoneen ja aloitimme nautinnollisen työvaiheen - maalaamisen. Pohjamaalasimme huoneesta kaksi seinää ja saimme kokea iloa, kun huomasimme huoneen valoisuuden lisääntyvän. Aiemmat värit punainen ja beige eivät olleet lainkaan meidän mieleemme, joten pohjamaalikin näyttää paljon paremmalle kuin entiset värit. :)

Pohjamaalaamisen lisäksi perjantain aikana hioimme seiniä ja pakkeloineet koloja. Tänään lauantaina onkin tarkoitus jatkaa pakkelointia ja viimeistellä pistorasioiden upotuksessa tehdyt kolot. Kävimme myös ostamassa uutta maalia. Makuuhuoneen seinistä yhden maalaamme vaalean harmaaksi ja loput valkoisiksi. Aiemmin kaavailemamme vihreä seinä ei toteutunut, koska mielestämme väri ei olisi sopinut asunnon kokonaisilmeeseen. Voimmekin tuoda huoneeseen vihreää esimerkiksi verhoissa.



Palaten takaisin perjantai-iltaamme, kävimme sen kunniaksi syömässä Amarillossa. Pidämme ravintolan tunnelmasta ja rennosta ilmapiiristä. Ruokalistalta tilasimme tällä kertaa salaattia ja dillan. Oli se hyvää, nam. Lähtiessämme ravintolasta kävelimme Coffee Housen läpi. Käytävällä keksimmekin olohuoneen korosteseinän värin, sillä löysimme Coffee Housen seinältä juuri sellaisen sävyn, joka sopii asuntoomme. Nyt on siis sekin huoli pois päiväjärjestyksestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti