lauantai 19. syyskuuta 2009

Piilossa ja näkyvissä


Tämä päivä alkoi Paula-vanukkailla, joiden jälkeen lähdimme ostamaan liimaa rautakaupasta. Tarkoituksenamme oli vertailla vielä erilaisia väliovivaihtoehtoja. K-rautaan päästyämme huomasimmekin siellä olevan rakentajamessujen vuoksi paljon tarjouksia. Kaupassa kiertely ja erilaisiin tuotteisiin tutustuminen venyi lopulta 2,5-tuntiseksi tiedonhankintakäynniksi. Tilasimme myös FP-Satin -taiteoven mittojen mukaan (845 mm x 2022 mm). Eipä siis hullumpi kauppareissu. :)



Kotiin päästyämme teimme ruokaa, jonka jälkeen Anton täytti karmipuun ja seinän välissä olevat kolot liimalla. Karmin osalta tällä viikolla emme voi tehdä enää muuta, koska liiman kuivumisaika on kaksi päivää. Työ ei kuitenkaan loppunut, vaan aloitimme villan laittamisen kattoon äänieristeeksi. Homma ei ollutkaan niin helppoa kuin olimme kuvitelleet, koska villa tarttui kiinni koolauspuihin. Saimme sen kuitenkin lopulta laitettua paikoilleen.



Villojen laittamisen jälkeen seuraava operaatio oli verholaudan viimeistely. Kiinnitimme verhokiskon paikoilleen ja viimeistelimme silitettävällä muovinauhalla verholaudan päät. Lopputulos on mielestämme tyylikäs ja moderni. Vertailimmekin isommassa makkarissa olevaa vanhaa verholautaa tekemäämme todeten uuden olevan paljon enemmän meidän näköisemme. Uusi verholauta toi huoneeseen ryhtiä ja pitkästä aikaa näimmekin työmme tuloksia, emmekä vain piiloonjääviä pohjatöitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti